Tuotteet

Huonekalut kotiin, toimistoon, mökille ja julkiseen tilaan löytyvät lähimmästä Stemma-myymälästäsi. Meiltä saat monipuolisen kalustevalikoiman lisäksi myös sisustussuunnittelua, kotiin kuljetuksen ja kasauspalvelun.

KÄYTETYT KALUSTEET JA ESITTELYPOISTOT

Meiltä saat edulliseen hintaan myös käytetyt kalusteet ja kalusteiden esittelykappaleet. Käytetyt kalusteet ja esittelypoisto kalusteet ovat heti valmiina toimitettavaksi asiakkaalle. Käytettyjen kalusteiden ja esittelypoisto kalusteiden valikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tutustu ajankohtaiseen valikoimaan sivustollamme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää saatavilla olevista tuotteista.

Käytetyt erikoispoistot

Kitee huonekalu kaluste

Kasauspalvelu Kitee

KASAUSPALVELU

Kun tarvitset apua huonekalujen kasaamiseen niin meiltä löytyvät osaavat tekijät hommaan. Kokoamme toimitetut huonekalut haluamaasi paikaan nopeasti ja siististi. Kasauspalvelusta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Kuljetuspalvelu Kitee

KULJETUSPALVELU

Helpoin ja vaivattomin tapa kalusteiden kotiinkuljetukseen on tarjoamamme kuljetuspalvelu. Toimitamme kalusteet haluamanasi päiväni sisään kannettuina. Kuljetuspalvelumme kattaa myymälän lähialueet. Kuljetuspalvelusta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Asennuspalvelu Kitee

ASENNUSPALVELU

Meiltä saat myös ammattilaisten tekemät asennuspalvelut. Kun haluat päästä mahdollisimman nopeasti ja helposti nauttimaan uusista kalusteistasi anna meidän hoitaa asennus puolestasi. Ammattimiehiltä homma hoituu käden käänteessä ja asennus tulee varmasti toteutettua oikein. Asennuspalvelusta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Ota yhteyttä!

Voit kysyä esimerkiksi tietyn tuotteen saatavuutta tai antaa palautetta.