Palvelut

Kiteen Kaluste on täyden palvelun liike jossa ammattilaiset hoitavat homman sujuvasti joka vaiheessa, aina kaupasta kotiovelle ja kasaukseen asti. Liikkeessämme autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset huonekalut ja muut tuotteet sisustuksesi ja tarpeidesi mukaan. Meillä on yli 20 -vuoden kokemus alalta, joten voit luottaa osaamiseemme kaikissa huonekaluihin ja sisustukseen liittyvissä asioissa.

Meiltä saat laadukkaat tuotteet aina edulliseen hintaan ja halutessasi voit maksaa myös osamaksulla!

Jos tarvitset huonekaluille kuljetusta, kasausta tai asennusta, meiltä järjestyvät kaikki. Toimitamme huonekalut haluamanasi päivänä sisään kannettuina joustavasti ja nopeasti. Jos tarvitset apua kasaamiseen tai asennukseen, ammattilaisemme hoitavat huonekalut koottuina ja asennettuina haluamallesi paikalle.

Kuljetuspalvelumme kattaa pääasiassa myymälän lähialueet. Erikoistapauksista voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä tarkemmin. Kuljetus-, kasaus- ja asennuspalveluista tulee aina sopia erikseen kaupanteon yhteydessä.

Kasauspalvelu Kitee

KASAUSPALVELU

Kun tarvitset apua huonekalujen kasaamiseen niin meiltä löytyvät osaavat tekijät hommaan. Kokoamme toimitetut huonekalut haluamaasi paikaan nopeasti ja siististi. Kasauspalvelusta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Kuljetuspalvelu Kitee

KULJETUSPALVELU

Helpoin ja vaivattomin tapa kalusteiden kotiinkuljetukseen on tarjoamamme kuljetuspalvelu. Toimitamme kalusteet haluamanasi päiväni sisään kannettuina. Kuljetuspalvelumme kattaa myymälän lähialueet. Kuljetuspalvelusta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Asennuspalvelu Kitee

ASENNUSPALVELU

Meiltä saat myös ammattilaisten tekemät asennuspalvelut. Kun haluat päästä mahdollisimman nopeasti ja helposti nauttimaan uusista kalusteistasi anna meidän hoitaa asennus puolestasi. Ammattimiehiltä homma hoituu käden käänteessä ja asennus tulee varmasti toteutettua oikein. Asennuspalvelusta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Ota yhteyttä!

Voit kysyä esimerkiksi tietyn tuotteen saatavuutta tai antaa palautetta.