Esittelypoistot

Tarjoamme huonekalujen esittelykappaleet edulliseen hintaan. Esittelykappaleet ovat yleensä olleet esillä liikkeessämme ja ovat kunnoltaan siten lähes uutta vastaavia. Esittelypoistot ovat yleensä vain yksittäiskappaleita, joten jos haluat saada näitä edullisia tuotteita niin toimi nopeasti. Päivitämme esittelypoistojen valikoimaamme näille sivuille aina kun uusia tuotteita tulee saataville. Jos haluat erikseen tietää jostain tietystä tuotteesta, ota yhteyttä meihin alla olevalla yhteydenottolomakkeella, soita meille tai tule käymään liikkeessämme.

Kasauspalvelu Kitee

KASAUSPALVELU

Kun tarvitset apua huonekalujen kasaamiseen niin meiltä löytyvät osaavat tekijät hommaan. Kokoamme toimitetut huonekalut haluamaasi paikaan nopeasti ja siististi. Kasauspalvelusta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Kuljetuspalvelu Kitee

KULJETUSPALVELU

Helpoin ja vaivattomin tapa kalusteiden kotiinkuljetukseen on tarjoamamme kuljetuspalvelu. Toimitamme kalusteet haluamanasi päiväni sisään kannettuina. Kuljetuspalvelumme kattaa myymälän lähialueet. Kuljetuspalvelusta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Asennuspalvelu Kitee

ASENNUSPALVELU

Meiltä saat myös ammattilaisten tekemät asennuspalvelut. Kun haluat päästä mahdollisimman nopeasti ja helposti nauttimaan uusista kalusteistasi anna meidän hoitaa asennus puolestasi. Ammattimiehiltä homma hoituu käden käänteessä ja asennus tulee varmasti toteutettua oikein. Asennuspalvelusta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Ota yhteyttä!

Voit kysyä esimerkiksi tietyn tuotteen saatavuutta tai antaa palautetta.